top of page
Zoeken
  • yogaandmeditationb

108 Zonne groeten

21 - Juni - 2023

Ja jullie lezen het goed.

108 Zonne groeten.

4x per jaar veranderd het seizoen en wat is er nou mooier dan dat te vieren en te eren door middel van de zon dankbaarheid te tonen voor het licht dat het ons brengt.

Bij deze blog ook een mooie foto van Voor de 108 Zonne groeten en Na de 108 Zonne groeten.

Het was warm, het voelde als hot yoga. Onder begeleiding door Live muziek, zo prachtig.


Voor mij zijn seizoens wisselingen heel belangrijk. Maar niet alleen voor mij. Al sinds mensenheugenis. In de prehistorie, lang voordat er klokken en kalender bestonden, wisten onze voorouders al dat de zon naarmate het seizoen vorderd een andere baan langs de aarde beschreef en op een gegeven moment het hoogste punt bereikt.

De zonnewende word gezien als een tijd waarop de zon op zijn sterkst en krachtigst is. Het is een tijd waarin we ons zonne-energie eigen kunnen maken en kunnen gebruiken om ons lichaam, geest en ziel nieuw leven in te blazen. Een uitgelezen moment om de plannen die je tijdens de lente-equinox hebt bedacht te onderzoeken en te ontwikkelen. Zijn je ideeen levensvatbaar of niet? De komende dagen werkt de wet van aantrekkingskracht sterker dan ooit. grijp de kansen die het universum naar je toestuurt en je zult beloond worden met mooie resultaten.
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page