top of page

Wat past nu het best bij mij?

Aanbod

Wat is Yoga nou?

Welke Stijl past het best bij mij?

Wat voorn sessies bied je aan?

Dit zijn wel de hoofd vragen die ik te horen krijg voor dat er geboekt wordt.

Vandaar dat ik dit overzicht speciaal voor jou hebt gemaakt met daarin het Aanbod met een beschrijving zodat je je al vast een beetje kan oriënteren. o.a. komen hier onder aan bod:

Vinyasa Flow yoga, Yoga Nidra, Prive sessie(s) Yoga, Yin yoga, Begeleide Meditatie, Soundhealing, Reiki,  Pilates, Kinder yoga, Ouder en Kind yoga, Event, Sessies, Behandelingen, Retreats, Ceremonies, Berg Kristallen Soundhealing.

Tijdens de lessen gaat het niet alleen om verschillende houdingen maar ook om de reis er naar toe en de groei die ieder persoonlijk aflegt. 

Privé Yoga sessie

Een privé yoga sessie is een geweldige manier om je praktijk te verdiepen en individuele aandacht te krijgen.

Echt een momentje voor je zelf!

Privé yoga sessies zijn enorm waardevol omdat ze zijn afgestemd op jouw individuele behoefte, doelen en niveau.

- Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan indien gewenst waarin je je doelen, verwachtingen en eventuele specifieke behoeften kunt bespreken om een sessie op maat samen te ontwerpen.

- Samen bespreken we de locatie. Zo zorgen we er samen voor dat je comfortabel bent met de locatie en eventuele benodigde voorbereidingen.

- Geniet! : Laat jezelf openstaan voor de ervaring en geniet van de voordelen van een persoonlijke yogasessie.

Sta open voor feedback en laat me weten hoe je je voelt tijdens en na de sessie, zodat ik je helemaal kan begeleiden zodat we jou doelen kunnen behalen en de sessie aan kan passen aan jouw behoeften

prive yoga.jpg
Warrior One

Vinyasa Flow Yoga

Deze betoverende Yoga Flow les. Als je opzoek bent naar de perfecte balans tussen dynamiek en ontspanning, dan is deze les zeker iets voor jou! De vloeiende bewegingen op het ritme van je adem creëren een serene 'flow', die niet alleen dynamiek toevoegt, maar ook geestelijke rust bevordert. Na verloop van tijd zul je merken dat regelmatig beoefenen van deze les je kracht en flexibiliteit verhoogt, terwijl je tegelijkertijd een gevoel van innerlijke kalmte ervaart. 

Yin Yoga

Ontspan en laat los met deze Yin yoga les. Deze sessie is ontworpen om je te begeleiden door een ontspannende en herstellende yogaoefening, met opties om dieper in te gaan op Yin of herstellende houdingen. Ik begeleid je om de spanning los te laten, stress te verminderen en een gevoel van rust te vinden. Doe mee met deze ontspannende ervaring en verlaat de les met verfrist en vernieuwd gevoel.

Yoga klas

Begeleide Meditatie

Mediteren om rust te vinden is een proces. Binnen deze lessen begeleid en leer ik je mediteren en de kracht hier van. Deze geleide meditaties brengen je ontspanning, inzichten, geluk, zelfliefde, assertiviteit, mindfulness, loslaten en een diepe innerlijke rust.

meditation_edited_edited.png
_edited.jpg

Proef les of Losse Yoga Les

Je kunt natuurlijk ook een proef les boeken als je kennis wil maken met een stijl yoga.

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen.

Proef lessen zijn alleen voor Yoga en Pilates lessen. Voor de overige lessen en als je gewoon los een les wil boeken kan dit ook gewoon per les. Neem dan even contact met me op wanneer we deze het best kunnen in plannen. Lossen lessen zijn alleen geldig voor lessen en niet voor sessies, behandelingen en healings

reiki.jpg

Reiki behandeling

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze. Bij een Reiki-behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de hand vlak boven of op het lichaam te leggen, wordt de pijn verzacht of gaat de pijn zelfs helemaal weg. Reiki kan ingezet worden bij veel medische klachten. Ook kan de Reiki behandeling ingezet worden voor het behandelen van Trauma's die opgeslagen worden in het lichaam, onverwerkte emoties en Blokkades.
Ik beschik over een HBO Diploma Reiki. Dagelijks te boeken in overleg.

Prive Sound Healing

Sound-healing met kristallen schalen gemaakt van bergkristal. Deze hebben een sterk helende werking op lichaam en geest. Bergkristal staat in de kristalleer bekend om zijn hoge trilling, werkt zuiverend en heeft daarnaast een helende werking.   Privé sessie dagelijks te boeken in overleg. 

soundhealing 1.jpg
Yoga klas

Pilates

Pilates, of de Pilatesmethode is een fitnessysteem uitgewerkt in het begin van de 20e eeuw door Joseph Pilates. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

Pilates ontwikkelde zijn methode tijdens de Eerste Wereldoorlog met de bedoeling het revalidatieprogramma voor oorlogsveteranen te verbeteren. Mede door zijn overtuiging dat geestelijke en lichamelijke gezondheid met elkaar verweven zijn, beval hij een aantal oefeningen aan met de nadruk op gecontroleerde precieze bewegingen. die moesten de gewonde soldaten helpen hun gezondheid terug te vinden en hun belangrijke spieren te verstevigen.  Pilates noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. Zes principes van de pilates methode zijn : Ademhaling, Concentratie, Controle, Precisie, Centriciteit en Vloeiende beweging. Daaraan zijn in een aantal versies uitlijning, uithoudingsvermogen en ontspanning toegevoegd.

Ouder en Kind Yoga

Samen in Balans. Ouder en Kind Yoga is een mooie manier om de verbinding aan te gaan met elkaar, op een warmen en speelse manier samen de balans te vinden. Even een moment van volle aandacht voor elkaar! Ofwel samen bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral plezier maken!
Binnen deze les is er ruimte voor 8 Ouders en 8 Kinderen.

Jonge moeders blijven fit
Schoolkinderen mediteren

Kinder Yoga

Ontspanning aanleren in de opvoeding zorgt voor een uitgebalanceerder leven.

Door kinderyoga/tieneryoga worden kinderen zich bewuster van hun lijf en hun adem. Hierdoor kunnen ze beter ontspannen en ervaren ze meer rust. Ook neemt het zelfvertrouwen hierdoor toe. Kinderen die al een poos yoga doen kunnen vaak makkelijker omgaan met lastige situaties en spanningen.

Vanaf  3 Mei 2024 zijn er weer wat plekjes voor de Kinder Yoga.

Reserveer betijd je plek want vol is vol

Events, Retreats, Ceremonies, Drumcirkels, Vrouwencirkels

Verder heb ik nog een uitgebreid aanbod.

Dit komt alleen niet in een vast rooster terug.

Voor actuele informaties volg Facebook en of Instagram.

Via de Hipsy Eventen pagina kun je makkelijk en snel boeken voor Events, Retreats, Ceremonies, Drumcirkels, Vrouwencirkels in dien er nog plek beschikbaar is.

Via de home pagina kun je daar makkelijk heen met een klik op de knop.

Voor Co-Creëren neem even contact met mij op,

gezellig daar heb ik nu al helemaal zin in!

Yoga retraite
yogaengolf.jpg
_edited.jpg

Yoga en meer op Locatie

Mijn aanbod is ook Yoga op Locatie.

Meditatie sessies op Locatie.

Samen maken we dan gericht afspraken wat het doel is en wat de wens is. Hier een aantal voorbeelden van waar ik ook lessen en sessies verzorg.

- Golf club

- Bedrijven (vitaliteit)

- Sport verenigingen

- Basisscholen

- Middelbare scholen

- Bejaarde centra (stoelyoga)

- Events

- Privé sessies aan huis of bij klanten thuis.

Yoga en (Top)Sport

Twee velden die op het eerste gezicht misschien ver van elkaar verwijderd lijken, maar in werkelijkheid kunnen ze elkaar aanzienlijk aanvullen en versterken. 

- Flexibiliteit en Mobiliteit: Yoga bevordert de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam, wat essentieel is voor veel sporten. Verbeterde flexibiliteit kan helpen bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van de prestaties door een groter bewegingsbereik mogelijk te maken.

- Kracht en Stabiliteit: Veel yogahoudingen versterken de kernspieren en verbeteren de stabiliteit en balans. Dit is belangrijk voor (Top) Sporters die vaak complexe bewegingen moeten uitvoeren waarbij een sterke kern en goede balans cruciaal zijn.

- Herstel en Preventie van Blessures: Yoga helpt bij het herstel van het lichaam na intensieve trainingen en wedstrijden door het bevorderen van bloedcirculatie en het verlichten van spierspanning. Regelmatig beoefenen kan ook helpen bij het voorkomen van blessures door sieren en gewrichten sterker en flexibeler te maken.

- Mentale Focus en Concentratie: Yoga legt veel nadruk op ademhaling en mindfulness, wat kan helpen bij het verbeteren van de mentale focus en concentratie. Dit kan een groot voordeel zijn voor topsporters die onder hoge druk moeten presteren.

- Stressvermindering: de ademhalingstechnieken en meditatieaspecten van yoga helpen bij het verminderen van stress en angst. Dit kan atleten helpen om beter om te gaan met de druk en verwachtingen die gepaard gaan met topsport.

- Verbeterde Ademhaling: Yoga leert atleten hoe ze hun ademhaling beter kunnen beheersen, wat kan bijdragen aan een betere uithoudingsvermogen en efficiëntie tijdens het sporten.

In veel sporten wordt yoga nu erkend als een waardevolle toevoeging aan het trainingsprogramma. Veel topatleten en teams, van voetballers, hardloper, golfers en zelfs militairen en vechtsporters, integreren yoga in hun routine om zowel hun fysieke als mentale prestaties te verbeteren. Daarom bied ik in samenspraak pakketen op maat aan voor de Sporter. 

yogaengolf.jpg
yogaengolf.jpg
yoga-nidra-yogales.webp

Yoga Nidra

 Tijdens een Yoga Nidra sessie mag je helemaal ontspannen en geef je jezelf de tijd om weer op te laden.

 

Yoga Nidra kun je zien als een reis naar binnen toe, naar de rust en stilte binnen in je en waar je mentale harmonie en verbinding met jezelf mag ervaren.

bottom of page